Für den deutschen Text klicken Sie bitte hier


For english please click here


Actief op Lesbos

Sorry, the dutch translation is still in progress, we forward you to the english site
Sorry, the dutch translation is still in progress, we forward you to the english site
Sorry, the dutch translation is still in progress, we forward you to the english siteLesbos biedt tal van mogelijkheden voor een actieve of sportieve vakantie. Behalve de  talloze manieren om het eiland te voet te ontdekken over al dan niet gemarkeerde paden, kan dat ook op een mountainbike, per boot, of op de rug van een paard of ezel. 

Welke activiteit je ook kiest, de trips en excursies van DiSa-Travel zijn altijd de moeite waard en laten je onze favoriete plekken van het eiland zien. DiSa-Travel biedt en organiseert goedverzorgde en veilige activiteiten, waarbij we zoveel mogelijk rekening gehouden met de persoonlijke wensen van iedere deelnemer. 

Vervoer van en naar de accommodatie is niet standaard bij de prijs inbegrepen, maar kan op verzoek altijd geregeld worden. 

Geniet van de veelzijdigheid van Lesbos. Veel plezier met je activiteiten op ‘ons’ eiland! 

Tenslotte nog dit: voor deelname aan onze activiteiten raden we altijd een reisverzekering aan, die ook evt. kosten voor gezondheidszorg en ongevallen vergoedt, aangezien DiSa-Travel in voorkomende gevallen geen aansprakelijkheid kan aanvaarden. De EHIC (European Health Insurance Card) vergoedt kosten voor medische zorg op hetzelfde niveau als dat van de Grieken zelf, wat kan afwijken van de Nederlandse vergoedingen.