Vakantiehuizen in Lesbos

Voor een vakantie op Lesbos een hotelkamer is een studio of appartement misschien niet altijd de beste keus. Wil je wat meer privacy en ruimte dan een enkele kamer of studio kan bieden? Koffie of thee graag op je eigen balkon? Bij zonsondergang een glaasje wijn in je eigen tuin?

Als je voor meer onafhankelijkheid kiest en bijvoorbeeld net als wij af en toe zelf graag een maaltijd wilt koken, met verse ingrediënten die je zelf hebt gekocht bij de plaatselijke groentehandelaar of bij een van de vissers die ‘s morgens in de haven hun dagvangst verkopen (wat we ook graag doen), dan is een gezellig ingericht comfortabel huis met een goed uitgeruste keuken misschien een uitstekend alternatief.

Een ‘eigen’ vakantiehuis op Lesbos biedt dan duidelijke voordelen en kan, als je met een gezin of vriendengroep op vakantie wilt, mogelijk goedkoper zijn dan aparte kamers of studio’s. 

In die gevallen biedt DiSa-Travel een aantal mooie vakantiehuizen (vinden we zelf) in verschillende delen van Lesbos. Dicht bij zee, in een authentiek stadje of traditioneel bergdorpje. Bekijk de foto’s, lees de beschrijvingen en zie wat deze unieke plekjes, elk met hun eigen charme, je allemaal te bieden hebben. Ga voor meer informatie naar onze nieuwe website www.lesbos-holidayhome.com
Ben je geïnteresseerd in een van deze huizen of heb je aanvullende vragen, neem dan contact met ons op. 
.

Lesbos - ervaar onze authentieke eiland! Individuele vakantie planning, met de hand geplukt accommodatie op Lesbos, privé rondleidingen, wandelingen, boottochten, mountainbiken, paardrijden, kookcursussen en muck meer ... vakantie lesbos, wandelen lesbos, vakantiehuis lesbos, aktief vakanties, mountain biking lesbos


vakantiehuis lesbos