Wandelen op LesbosWandelen op Lesbos is altijd een avontuur. Er is zoveel te zien en zoveel om van te genieten, dat we iedereen aanraden om te voet door het landschap te trekken en zo het authentieke Lesbos te ontdekken. DiSa-Travel heeft in verschillende delen van het eiland een aantal mooie en interessante wandelingen  samengesteld – zowel korte als langere. En wandelen op Lesbos kan eigenlijk altijd, want de natuur heeft in elk jaargetijde heeft zijn eigen charme, al zouden we op sommige zomerdagen in juli en augustus adviseren je wandelschoenen te laten staan en van de zee en het strand te genieten.

Onze wandelingen voeren je door ongerepte natuur, door schaduwrijke naaldwouden, langs prachtige stranden en fantastische vergezichten. DiSa-Travel laat je kennismaken met de plaatselijke – soms unieke – natuur, mooie dorpjes, oude kerkjes en eenzame kloosters, kleine cafeetjes en taverna’s met hun lokale lekkernijen, de stiekem verscholen plekjes die alleen de bevolking kent. Op onze wandelingen laten we je graag zoveel mogelijk facetten  van het authentieke Lesbos zien. En we hopen dat je er net zo van geniet als wij.

De wandelroutes op Lesbos zijn lang niet allemaal gemarkeerd en soms moeilijk te vinden, wat Lesbos in dat opzicht nog meer tot een ongetemde schoonheid maakt. Afhankelijk van het seizoen kunnen sommige paden nogal ruig en soms geheel overgroeid zijn. We adviseren daarom stevige (waterdichte) wandel- of bergschoenen te dragen en een goede zonnebrandcrème en voldoende water in je rugzak te stoppen. Meer adviezen (bijv. een lange broek) vind je in de beschrijving van de betreffende tocht.

We treffen elkaar bij de start meestal bij een makkelijk te vinden plek, maar als je liever bij je accommodatie wilt worden opgehaald en terug gebracht, zal DiSa-Travel dat graag voor je regelen. Heb je nog meer vragen, specifieke wensen en/of belangstelling voor andere arrangementen, neem dan contact met ons op. Wij zijn flexibel en willen de andere mogelijkheden graag met je bespreken.

Tenslotte nog dit: voor deelname aan onze activiteiten raden we altijd een reisverzekering aan, die ook evt. kosten voor gezondheidszorg en ongevallen vergoedt, aangezien DiSa-Travel in voorkomende gevallen geen aansprakelijkheid kan aanvaarden. De EHIC (European Health Insurance Card) vergoedt kosten voor medische zorg op hetzelfde niveau als dat van de Grieken zelf, wat kan afwijken van de Nederlandse vergoedingen..

Lesbos - ervaar onze authentieke eiland! Individuele vakantie planning, met de hand geplukt accommodatie op Lesbos, privé rondleidingen, wandelingen, boottochten, mountainbiken, paardrijden, kookcursussen en muck meer ... vakantie lesbos, wandelen lesbos, vakantiehuis lesbos, aktief vakanties, mountain biking lesbos


wandelen lesbos